2017-08-08 07:55:13• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra gázoltak egy fiatal nőt Sándormajor közelében FRISSÍTVE!

Újabb halálos gázolás történt Szatmár megyében – egy héten belül a harmadik! Az áldozat ezúttal egy fiatal nő.

A baleset kedd hajnalban, 05.30 körül történt a DN19-es országúton Sándormajor közelében. A Szatmár Megyei Rendőrség szűkszavú tájékoztatása szerint az áldozat egy fiatal, alig 35 éves nő, aki az úttesten gyalogolt, amikor elgázolta egy haszongépjármű.

A teherautót egy 28 éves reszegei fiatalember vezette. A helyszíni vizsgálatok alapján a férfi nem állt alkohol hatása alatt. Gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indul ellene eljárás.

Emlékeztetőül, pontosan egy héttel ezelőtt Szamosdobon gázoltak halálra egy idős férfit, majd egy nappal később, szerda délután egy kerékpáros nőt ütöttek el Kisbábonyban.


FRISSÍTVE!
A Szatmár Megyei Rendőrség bővebb tájékoztatása szerint a nő a Máramaros megyei Csókás településről származik. Raducu Silaghi sajtótszóvivő megcáfolta ugyanakkor azokat a román sajtóban megjelent állításokat, mely szerint a nő meztelen felsőtesttel bolyongott volna az úttesten. "Nem volt ugyan normálisan felöltözve, de volt rajta kabát", fogalmazott.

Silaghi azokat a feltételezéseket nem kívánta véleményezni, melyek szerint a nő szándékosan vetett volna véget életének vagy hogy zavarodott elmeállapotú lett volna: "Tudjuk, hogy ki ő, de azt egyelőre nem tudjuk, mit keresett ott. Ennek kiderítése érdekében folytatjuk a vizsgálatot"- mondta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: